Tuntuu taas, että jäätyisin. Kauhen kylmä vaan koko ajan, mutta ei tähän aikaan vuodesta ehkä ihan mitään toppatakkia voi laittaa.. Puolen tunnin päästä pitäisikin sitten lähteä lääkärille. Vasemman käden nivelet ovat taas tosi kipeät, eilen illalla oli oikea polvi. Toivottavasti tää edes selviäs joskus, että mikä on ongelmana. Reumakokeetkin varmaan otetaan, mutta toivon tän olevan vain jotain nivelien löysyyttä etc.
Ruokailukin olis sillon, kun olen siellä lääkärillä, joten voisi varmaan koittaa edes näkkileipää käydä syömässä ennen sitä.. Ei kyllä ole nälkä, mutta pakko syödä JOTAIN, että pysysin edes pystyssä..

Tuntuu turhauttavalta väsätä päivät pitkät flashilla jotain pelejä, joita en lopulta edes saa toimimaan. Välillä tuntuu siis kyllä, että olen ihan väärän alan koulutuksessa.. Tai ehkä olen vaan väärää sukupuolta, sekin tuntuu olevan jotenkin este. Ihan kun pojille koko juttu olis oikeasti jotenkin loogisempaa vaan, kuka tietää.

Väsyttäisi vaan ja haluisin koulun jälkeen kotiin vaan nukkumaan, mutta valitettavasti tiedän, että lupasin jo mennä kahville koulun jälkeen, sitten onkin klo 16 jo iltalukio ja sitten kotiin siivoamaan ja pitäisi koittaa tehdä koulujuttuja ja step alkaakin jo klo 19 kai. Tuntuu, ettei vetoa riitä muuhun, kun pakolliseen, vaan pakko edes yrittää. Huomenna onkin jo perjantai, mutta se ei paljo lohduta, kun miettii, että lupauduin vanhemmille lähteä heidän mukaan tonne landelle koko viikonlopuksi kai auttamaan niitä.